سرسره آبی

سرسره آبی

سرسره آبی

سرسره آبی

قرص دایمتیکون

قرص دایمتیکون

قرص دایمتیکون ,قرص دایمتیکون ویکی پدیا,قرص دایمتیکون فعال شده,قرص دایمتیکون در بارداری,قرص دایمتیکون 40,قرص دایمتیکون جویدنی در بارداری

قرص دایمتیکون

توضیحاتی در مورد قرص دایمتیکون

قرص دایمتیکون یا داروی معروف ضد نفخ مصرف زیادی در دنیا دارد, این دارو گازهای روده و شکم را کم کرده و به مرور از بین می برد. در این مقاله شما علاوه بر آشنایی با این دارو با عوامل بوجود آورنده نفخ هم آشنا می شوید. نفخ شکم معضلی است که خیلی افراد از آن شکایت می کنند که این مشکل بیشتر به دلیل عادتهای غلط غذایی بوجود می آید و به راحتی هم قابل درمان است. گازهای موجود در روده عنصر اصلی بروز نفخ هستند. قرص دایمتیکون یا داروی ضد نفخ با متصل شدن به موادی که در لوله گوارش هستند به دفع آنها کمک می کند و از این طریق نفخ را از بین می برد. این دارو به شکل های قرص و قطره وجود دارد.

قرص دایمتیکون چیست

قرص دایمتیکون (Dimethicone) یا داروی ضد نفخ به دفع آسان کمک کرده و به مرور نفخ را از بین می‌برد. سردرد و تهوع از عوارض قرص دایمتیکون است. نوع فعال شده داروی ضد نفخ که با نام سایمتیکون شناخته شده است به شکل قطره هم وجود دارد. گفتنی است از این دارو در ترکیبات دیگری هم استفاده میشود. از آن جمله میتوان قرص و شربت آلومینیوم ام جی اس را نام برد.سایمتیکون یک عامل ضد عفونی کننده خوراکی است که برای کاهش التهاب، ناراحتی و درد ناشی از گاز بیش از حد در معده یا روده استفاده می شود. این ماده، مخلوطی از پلی متیل سیلوکسان و ژل سیلیکونی است. دایمتیکون در سایمتیکون وجود دارد، اما در دایمتیکون هیچ سیلیکونی وجود ندارد. همانطور که اشاره شد دایمتیکون به شکل قرص و قطره ارائه می شود و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان لزوماً تحت نظر پزشک باید انجام شود. هر دارو در کنار اثرات‌ مفید خود دارای یک سری اثرات ناخواسته می باشد. اگر چه‌ تمام این اثرات ناخواسته‌ در یک‌ فرد بروز نمی کند اما در صورت‌ بروز هر مشکلی به پزشک‌ خود مراجعه‌ کنید. عوارض‌ جانبی‌ این دارو با آگاهی‌ از آن‌ و مشورت‌ با پزشک‌ قابل‌ پیش‌بینی‌ و قابل‌ رفع‌ می‌باشد. به‌ خاطر داشته‌ باشید که‌ عوارض‌ داروها به‌مراتب‌ کمتر از عوارض‌ عدم‌ مصرف‌ آنها می‌باشد. در مورد دایمتیکون فعال شده مورد خاصی گزارش نشده است

نفخ و یبوست

یبوست یکی از زمینه‌سازهای نفخ است و خود یبوست به دنبال کاهش مصرف فیبر و مایعات بوجود می‌آید. به همین خاطر غذاهای فست فودی که فیبر کمتری دارند مصرفشان نفخ را بوحود می‌آورد. یکی دیگر از دلایل نفخ حساسیت‌های غذایی است که منجر به تولید گاز روده می‌شود. همچنین توصیه‌های کاربردی در زمینه رژیم‌های غذایی و نحوه صحیح غذا خوردن باید رعایت شود از این مواد می‌توان به تند غذا خوردن اشاره کرد. اگر غذا را تند میخورید احتمال اینکه دچار نفخ شوید بیشتر است زیرا هوای بیشتری به معده‌تان وارد می‌کنید. همچنین مصرف بی‌رویه نوشیدنی‌های گازدار هم عامل خوبی برای نفخ هستند. جالب است بدانید که افرادی که معتاد به جویدن آدامس هستند بیشتر به نفخ دچار می‌شوند. لازم به ذکر است که پر خوری هم عامل خوبی برای نفخ است.

قرص دایمتیکون و نفخ

قرص دایمتیکون (Dimethicone) یا داروی ضد نفخ با متصل شدن به موادی که در لوله گوارش هستند به دفع آنها کمک می‌کند و از این طریق نفخ را از بین می‌برد. این دارو به شکل‌های قرص و قطره وجود دارد.دارو را بعد از غذا و هنگام خواب مصرف نمایید. قرصها را خوب بجوید تا اثرات دارو سریعترو کاملتر ظاهر شود. رژیم غذایی مناسب و ورزش جهت پیشگیری از احتباس گاز در معده و روده توصیه می شود. از مصرف داروهایی که باعث افزایش گاز روده می شوند پرهیز کنید. غذا را خوب و آهسته بجوید. برای جلوگیری از قورت دادن هوا از مصرف نوشیدنیهای گاز کزبنیک دار خودداری کنید. قبل از غذا سیگار نکشید. سعی کنید عادات دفع منظم داشته باشید و نیز به طور مرتب ورزش کنید. اگر قبلا به شما رژیم کم نمک، کم قند یا هر گونه رژیم غذایی خاصی تجویز شده است به پزشک خود اطلاع دهید. بزرگسالان باید از مصرف بیش از 500 میلی گرم از این دارو در یک شبانه روز خودداری کنند و در اطفال فقط باید مقدار مصرف توسط پزشک معین شود.

نحوه مصرف قرص دایمتیکون

دارو باید به همان میزانی که پزشک تجویز کرده است مصرف شود و این تجویز در افراد مختلف فرق می‌کند. قرص دایمتیکون باید در طی زمانی که گفته شده است به طور صحیح مصرف شود. همچنین بهترین تاثیر این دارو بعد از خوردن غذا و در هر ۸ ساعت مصرف می‌باشد. به طور معمول برای بزرگسالان مقدار 40 میلی‌گرم (1 میلی‌لیتر از سوسپانسیون) و حداکثر تا 50 میلی‌گرم در روز یا 2-1 قرص به صورت چهار بار در یک روز، بعد از غذا و هنگام خواب و یا بر حسب نیاز بیمار مصرف می‌شود. مقدار مصرف دایمتیکون در کودکان براساس شدت بیماری و میزان سطح بدن آن‌ها تعیین می‌شود. توجه: مواردی مانند تهوع و استفراغ شدید، سرگیجه شدید، ناراحتی‌های شنوایی و بینایی و همچنین تغییر رنگ بعضی نقاط پوست، جوش‌های ریز و متورم شدن لب‌ها که نشان دهنده آلرژی به این دارو است را حتما به پزشک اطلاع دهید.

موارد مصرف قرص دایمتیکون

بیماران دیابتی سرطان پانکراس درمان نفخ معده و نیز درمان نفخ شکم اختلال در ترشحات پانکراس نارسایی لوزالمعده .

عوارض قرص دایمتیکون

عوارضی که ممکن است با مصرف قرص دایمتیکون رخ دهد در چند گروه قرار میگیرد. گروه اول علایمی مثل سر درد, حالت تهوع, استفراغ, اسهال و اختلال دستگاه گوارش بوجود آمد جای نگرانی نیست, این عوارض از بین می روند و معمولا خیلی کم اتفاق می افتند اما اگر به طور شدید بوجود آمد با پزشکتان مشورت کنید. علایم گروه دوم عوارض مصرف قرص دایمتیکون مانند تهوع و استفراغ شدید, سرگیجه شدید, ناراحتی های شنوایی و بینایی که با کاهش قدرت شنوایی و بینایی همراه است و همچنین تغییر رنگ بعضی نقاط پوست, جوش های ریز و متورم شدن لب ها که نشان دهنده آلرژی به این دارو است را حتما به پزشک اطلاع دهید.و دسته سوم عوارض داروی دایمتیکون که در صورت مشاهده آن حتما باید به اورژانس مراجعه کرد, علایمی مثل غش کردن, تنگی نفس و کاهش سطح هوشیاری است. لازم به ذکر است که گفته شود اگر سابقا به دارو یا خوراکی آلرژی داشته اید باید در مصرف داروی ضد نفخ احتیاط کنید و قبل از مصرف حتما به پزشک اطلاع دهید.

نکاتی در مورد مصرف قرص دایمتیکون

رعایت رژیم غذایی و انجام ورزش مناسب برای جلوگیری از ایجاد گاز و مشکلات ناشی از آن اهمیت دارد. این دارو بهتر است بعد از غذا و هنگام خواب مصرف شود. بیمارانی که دچار نارسایی‌ها بوده و یا بیماری‌های کبدی و کلیوی دارند نباید همزمان از این قرص استفاده کنند. اگر تجویز داروی دایمتیکون در دوره بارداری توسط پزشک صورت گرفت منع مصرف ندارد ولی مصرف باید بر طبق دستور و صلاح دید پزشک باشد. در زمان شیردهی این دارو از طریق شیر به نوزاد منتقل می شود و بهتر است که استفاده نشود. اگر همزمان با این دارو، هر داروی بدون نسخه، گیاهی یا مکمل ویتامینی یا غذایی را مصرف می‌کنید به پزشک یا داروساز اطلاع دهید. اگر مصرف یک دوز از دارو را فراموش کردید، به محض به یاد آوردن، آن را مصرف نمایید. با این حال اگر در زمان دوز بعدی به یاد آوردید، از مصرف دوز فراموش شده منصرف شده و به رژیم منظم قبلی برگردید. هرگز دوز دارو را دو برابر نکنید. جهت دستیابی به نتایج سریع‌تر و کامل‌تر، ‌قرص‌ها را کاملاً بجوید. مصرف این دارو در کولیک نوزادان توصیه نمی شود.

مشخصات قرص دایمتیکون

طبقه بندی فارماکولوژیک: مشتق متیل سیلوکسان. طبقه‌‌ بندی درمانی: ضد نفخ. طبقه‌ بندی مصرف در بارداری: رده C فارماکوکینتیک دفع: به صورت تغییرنیافته از طریق مدفوع می شود.

تداخل دارویی با قرص دایمتیکون

به دلیل ارتباط مستقیم دارو ها با عملکرد کبد و کلیه و همچنین مضرات مصرف بعضی دارو ها و باید ها و نبایدهای مصرف همزمان بعضی دارو ها سبب شده است که امروزه مبحث تداخلات دارویی اهمیت ویژه ایی داشته باشد و دانستن این اطلاعات می تواند در بهبود و حفظ سلامت انسانها کمک کند. بهتر است قبل از تجویز هر دارویی توسط پزشک, او را از مصرف سایر داروهایمان آگاه کنیم تا راهنمایی بهتر از طرف پزشک صورت گیرد. ما چند نکته تداخل دارویی با قرص دایمتیکون را برای شما در این مطلب گنجانیدم. از جمله اینکه بیمارانی که دچار نارسایی ها یا بیماری های کبدی و کلیوی دارند نباید همزمان از این قرص استفاده کنند. و اگر داروهای گیاهی یا مکمل های ویتامینه مصرف می کنید, حتما از این موضوع که مصرف این داروها باهم بی خطر است مطلع شوید.

مکانیسم اثر قرص دایمتیکون

دایمتیکون احتمالاً باعث کاهش کشش سطحی حباب های گاز می شود.این دارو در کنترل علائم ناشی از احتباس گاز در دستگاه گوارش مصرف می شود.

مصرف قرص دایمتیکون در بارداری و شیردهی

حاملگی: دایمتیکون فعال شده جذب بدن نمی شود لذا نباید مشکلی ایجاد کند ولی در صورت بارداری یا تصمیم به باردار شدن به پزشک خود اطلاع دهید شیردهی: تاکنون هیچ مشکلی در نوزادان شیرخوار گزارش نشده است ولی در صورت شیردهی به نوزاد با پزشک خود مشورت کنید.اگر تجویز داروی دایمتیکون در دوره بارداری توسط پزشک صورت گرفت, منع مصرف ندارد ولی مصرف باید بر طبق دستور و صلاح دید پزشک باشد و از مصرف خودسرانه, طولانی مدت و بدون نسخه پزشک جدا خودداری کنید همچنین در زمان شیردهی این دارو از طریق شیر به نوزاد منتقل می شود و بهتر است که استفاده نشود و یا قبل از استفاده حتما پزشک را در جریان بگذارید.

مصرف قرص دایمتیکون

اگر مصرف یک دوز از دارو را فراموش کردید، به محض به یاد آوردن، آنرا مصرف نمایید. با اینحال اگر در زمان دوز بعدی به یاد آوردید، از مصرف دوز فراموش شده منصرف شده و به رژیم منظم قبلی برگردید. هرگز دوز دارو را دو برابر نکنید.مقدار مصرف دایمتیکون در کودکان براساس شدت بیماری و میزان سطح بدن آنها تعیین می شود.آمادگی جهت سونوگرافی رنال،آئو رت شکمی و سونوگرافی شکم برای افراد چاق یک روز قبل از سونوگرافی باید: دو عدد قرص دایمتیکون صبح– دو عدد قرص دایمتیکون ظهر- دو عدد قرص دایمتیکون شب. شام سوپ ساده میل شود.روغن کرچک ساعت 7 شب میل شود. یا (20 عدد قرص روغن کرچک به فاصله یک دقیقه ساعت 4 بعد از ظهر میل شود)1. رعایت رژیم غذایی و انجام ورزش مناسب برای جلوگیری از ایجاد گاز و مشکلات ناشی از آن اهمیت دارد. 2. این دارو بهتر است بعداز غذا و هنگام خواب مصرف شود. 3. قرص های دایمتیکون باید کاملاً جویده شوند. 4. مصرف این دارو در درمان قولنج نوزادان توصیه نمی شود.در دمای زیر30درجه سانتی گراد و دور از نور مستقیم و رطوبت نگهداری نمایید. دور از دسترس اطفال قرار دهید. دارو را در حمام، نزدیک سینک ظرفشویی یا دیگر مکانهای مرطوب قرار ندهید.اگر همزمان با این دارو، هر داروی بدون نسخه، گیاهی یا مکمل ویتامینی یا غذایی را مصرف می کنید به پزشک یا داروساز اطلاع دهید.دایمتیکون یک رده از پلیمرهای سیلیکون است . این محصول برطرف کننده نفخ معده و به عنوان کمک کننده در رفع گازهای معده و روده شناخته می شود. به لحاظ تاریخی، دایمتیکون ها بیشترین محصولات سیلیکونی ای هستند که درک شده و مورد استفاده قرار می گیرند. آنها هموپلیمرهایی هستند که در آب و روغن معدنی حل نمی شوند. البته از دایمتیکون هایی همانند مایعات سیلیکونی، روغن سیلیکونی و یا به اختصار سیلیکون، تحت عنوان موادی با شرایط قابل قبول، کمتر یاد می شود. دایمتیکون ها همانطور که در جدول زیر دیده می شود با درجه های متفاوت از قابلیت سیالیت و روان شدن (ویسکوزیته)، وزنهای مولکولی متفاوت، مواد نازک تا محصولات ضخیم و درجه های متنوعی از چسبناکی، به فروش می رسند.

بیشتر بخوانید : قرص حساسیت ♥ قرص چرک خشک کن ♥ قرص ونوستات ♥ قرص والسارتانقرص دپاکین

کپسول زینتوما

کپسول زینتوما

کپسول زینتوما ,کپسول زینتوما در بارداری,کپسول زینتوما ۲۵۰,کپسول زینتوما گل دارو,کپسول زینتوما برای چیست,کپسول زینتوما قیمت,کپسول زینتوما

کپسول زینتوما

توضیحاتی در مورد کپسول زینتوما

زینتوما ضدتهوع واستفراغ می باشد، درعوارض گوارشی بیماری حرکت ، استفراغ های آبستنی، آرتریت روماتوئید استفاده میشود. هر کپسول زینتوما حاوی ۲۵۰ میلیگرم گرانول پودر ریزوم زنجبیل است . مواد موثره شامل الکالوئیدها مانند ژنسیالوتین، وژنسیانین گلیکوزید ها شامل اماروپانین ، اناروزورین . مواد متشکله روغن های فرار عبارتند از : بیزابولن ، زینجی برن و زینجی برول می باشد.زنجبیل را در ایران از زمان‌های قدیم در طب سنتی و در آشپزی ایرانی برای پخت انواع غذا و شیرینی استفاده می‌کرده‌اند. عطر و طعم تند زنجبیل را همه می‌شناسیم، زنجبیل نام ریشه زیرزمینی گیاهی است خودرو، در مناطق گرم و مرطوب از جمله هند، چین، آفریقای شمالی، مکزیک و … این غده‌های زیرزمینی را از زیر خاک خارج می‌کنند، ریشک‌هایش را جدا می‌کنند، به خوبی تمیزش می‌کنند و بعد می‌فروشند.*زنجبیل بسیار گرم است. بنابراین گرم‌کننده و معرق است و سموم به دام افتاده در بدن را از طریق تعریق خارج می‌کند. *زنجبیل برای درمان التهاب سینه، استسقا، اسهال و سرفه کاربرد دارد. *برای دفع برخی سموم که ناخواسته وارد بدن شده، مثل استفاده بیش از حد مجاز برخی داروها و سم جانوران بسیار کارساز است. *زنجبیل قاعده آور است و بی نظمی یا تاخیر در عادت ماهیانه را رفع می‌کند. *زنجبیل ضد تهوع است و برای کسانی هم که در هنگام سوار شدن هواپیما یا کشتی حالت تهوع می‌گیرند توصیه می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد کپسول زینتوما صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!

کپسول زینتوما

زینتوما( به انگلیسی ZINTOMA ) اشکال دارویی کپسول ۳۵۰ میلی گرمی 

ترکیبات کپسول زینتوما

زینتوما حاوی ۲۵۰ میلی گرم پودر ریشه زنجبیل Zingiber officinale می‌باشد .

موارد مصرف کپسول زینتوما

این فرآورده در پیشگیری از بیماری حرکت ( motion sickness) و تهوع دوران بارداری خانمها مصرف می‌شود . ضد تهوع و استفراغ و سرگیجه و ضد درد و التهاب مفاصل

مواد موثره کپسول زینتوما

روغن‌های فرار نظیر زینجبیرن و بتا بیزا بولن، اولئورزین‌هایی نظیر همولوگهای جینجیرول و شوگال .

نحوه اثر کپسول زینتوما

مکانیسم اثر زنجبیل درپیشگیری از بیماری حرکت مشخص نیست به نظر می‌رسد که با تاثیر موضعی بر مجاری گوارشی اثر خود را اعمال می‌کند

تداخل دارویی با کپسول زینتوما

از آنجا که گزارش شده‌است زنجبیل دارای اثرات محرک قلب و ضد فعالیت پلاکتی و پایین آرونده قند خون می‌باشد . لذا مصرف مقادیر زیاد این فرآورده ممکن است با درمانهای قلبی، پایین آورنده قند خون و ضد انعقاد تداخل نماید . زنجبیل به علت اثر ضد پلاکتی ممکن است خونریزی را افزایش دهد (به خصوص مقادیر بیشتر از 4 گرم در روز آن). در بیماران تحت درمان با وارفارین (داروی ضد انعقاد) با احتیاط کامل مصرف گردد.

مقدار مصرف کپسول زینتوما

در بزرگسالان و کودکان بالای ۶ سال : ۲ کپسول نیمساعت قبل از شروع مسافرت و سپس هر ۴ ساعت یکبار ۲ کپسول مصرف شوذ .

ویژگی های کپسول زینتوما

– ضد تهوع و استفراغ – ضد سرگیجه – بهبود عوارض گوارشی بیماری حرکت و استفراغ های آبستنی – ضد درد و التهاب مفاصل (روماتیسم مفصلی)

شرایط نگهداری کپسول زینتوما

در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید تگهداری شود.

روش مصرف کپسول زینتوما

کپسول زینتوما به مقدار 2 -1 کپسول 4-2 نوبت در روز در درمان تهوع و استفراغ به کار می رود. جهت پیشگیری ازاستفراغ های ناشی ازمسافرت، بزرگسالان و اطفال بالاتر از 6 سال تعداد 1-2 کپسول نیم تا یک ساعت قبل از حرکت میل نمایند. در استئوآرتیت : 1 کپسول 3 تا 5 بار در روز پس از غذا برای بزرگسالان و برای کودکان و نوجوانان بیشتر از 6 سال 1 کپسول 2 تا 3 بار در روز توصیه می شود. در درد و التهاب مفاصل یک کپسول چهار نوبت در روز همراه با کمی آب میل شود.

هشدار درباره مصرف کپسول زینتوما

در بیماران مبتلا به سنگ صفرا با احتیاط مصرف گردد. در درمان استفراغ های آبستنی دوز روزانه از 1 گرم زنجبیل خشک (برابر 4 کپسول) تجاوز نگردد. در بیماران تحت درمان با وارفارین (داروی ضد انعقاد) با احتیاط کامل مصرف گردد. در بیماران مبتلا به السر معده با احتیاط مصرف شود.

فارماکولوژی کپسول زینتوما

تهوع یک بیماری نیست بلکه نشانه یک اختلال است. تعدادی از گیاهان دارویی از جمله زنجبیل در برطرف کردن آن مفید هستند. مطالعات اولیه بر روی حیوانات آزمایشگاهی اثر ضد استفراغ زنجبیل را به اثبات رسانیده است. عصاره های اتانولی و استونی زنجبیل به طور قابل ملاحظه ای استفراغ ناشی از سیس پلاتین در سگ را با مقادیر خوراکی 25، 50، 100 و 200 میلی گرم پیشگیری نمودند. Mowrey و Clayson اثر ضد استفراغ پودر خشک زنجبیل به مقدار 1.88گرم را با اثر 100 میلی گرم دیمن هیدرینات و دارونما (Placebo) روی علائم بیماری حرکت در 36 فرد بسیار حساس به این بیـماری بررسی نموده و متوجه شدند که اثر زنجبیل بر دیمن هیدرینات برتری دارد. در بررسی های بعدی معلوم شد که مواد مؤثره ضد تهوع و استفراغ موجود در زنجبیل جین جرول و شوگااولز (Shogaols و Gingerol) می باشند. همچنین در یک مطالعه بی خبری مضاعف که بر روی 1489 نفر داوطلب توریست انجام گرفته، معلوم شده است که زنجبیل قادر به پیشگیری تهوع و استفراغ مسـافرت های دریائی است و تقریباً 80% افراد تحت بررسی با مصرف 250 میلی گرم زنجبیل 2 ساعت قبل از عزیمت هیچگونه عارضه ای نشان نداده اند. در یک مطالعه بر روی 24 کودک مبتلا به هیپرکتونمی تحت درمان با زنجبیل (دوز روزانه 1.25 گرم) در مقایسه با متوکلوپرامید معلوم گردید که زنجبیل بسیار قدرتمند تر از متوکلوپرامید در پیشگیری از استفراغ مؤثر بوده است. اثر زنجبیل روی شدیدترین تهوع و استفراغ های حاملگی بررسی شده است. این حالت معمولاً بستری شدن در بیمارستان را اجباری می سازد. در یک مطالعه بی خبری مضاعف پودرریزوم زنجبیل به مقدار 250 میلی گرم چهار نوبت در روز موجب کاهش قابل ملاحظه ای در شدت تهوع و تعداد حملات استفراغی در 19 نفر از 27 مورد در اوایل آبستنی (کمتر از 20 هفته) گردیده است. نتایج این مطالعات بالینی موجب شده است که به علت بی ضرر بودن زنجبیل و مقدار مورد نیاز کم و نداشتن مشکلات ناشی از اثر تراتوژنی داروهای ضد استفراغ در دوران آبستنی، مصرف زنجبیل در دوران آبستنی جهت درمان تهوع و استفراغ توصیه گردد. مضافاً اینکه مصرف زنجبیل همراه با ویتامین B6 در مامایی زنان به عنوان یک درمان مؤثر تهوع و استفراغ در اوایل آبستنی در منابع علمی این رشته پیشنهاد گردیده است. اثر ضد استفراغ زنجبیل همچنین در خانم هایی که تحت جراحی عمده ژینکولوژیک قرار گرفته اند مشاهده شده است. در یک مطالعه بی خبری مضاعف 500 میلی گرم پودر ریزوم زنجبیل به طور چشمگیری تهوع و استفراغ را در مقایسه با دارونما کاهش داده است. این اثر بیشتر مربوط به تأثیر دارو روی دستگاه گوترشی بوده و مربوط به اثر روی سیستم اعصاب مرکزی نمی باشد.

کپسول زینتوما و مطالعات آزمایشگاهی

مطالعات آزمایشگاهی و بالینی متعددی اثر ضد درد و التهاب مفاصل (روماتیسم مفصلی) زنجبیل به اثبات رسانیده اند. محققین در بخش پزشکی محیط زیست دانشگاه Odense در کشور دانمارک 56 بیمار (28 بیمار مبتلا به آرتریت روماتوئید، 18 بیمار مبتلا به استئو آرتریت و 10 بیمار مبتلا به ناراحتی های عضلانی) را تحت درمان با پودر زنجبیل قرار دادند. بیشتر از 75% بیماران گروه اول و دوم کم شدن درد و التهاب روماتیسمی را تجربه نمودند. بیماران گروه سوم کاملاً بهبود یافتند و درد عضلانی آن ها برطرف شد. هیچکدام از بیماران در طول دوره درمان که بین 3 ماه تا 2.5 سال طول کشید و طی روز مقداری بین 0.5 تا 1 گرم پودر زنجبیل دریافت می نمودند شکایتی از آثار جانبی نداشتند. نحوه اثر زنجبیل مربوط به مهار سنتز پروستاگلاندین و لوکوترین است. زنجبیل علاوه بر مواد مؤثره فراوان دارای مقدار زیادی آهن و کلسیم، جین جرول و پارادول است. جین جرول یک آنتی اکسیدان قوی است و رادیکال های آزاد را از بین برده اثر ضد التهاب نشان می دهد. علاوه بر این جین جرول اثر وقفه ای قوی تر از ایندومتاسین روی سنتز پروستاگلاندین دارد. قابل ذکر است که زنجبیل اثربخشی بسیار خوبی را روی آرتریت جوانان نشان داده است و از آنجایی که داروهای ضد التهاب کلاسیک (NSAIDs) در کودکان زیر دوازده سال منع مصرف دارد در این موارد زنجبیل جانشین مناسبی به حساب می آید.

بیماری حرکت

بیماری حرکت (به انگلیسی: Motion sickness) یا بیماری سفر یک عارضه در حین مسافرت است که سیستم تعادلی گوش داخلی دچار تغییر می‌شود و عدم تطابق سیستم تعادلی گوش داخلی باعث ایجاد اقسام حفظ تعادلی بدن می‌شود. سرگیجه، تهوع و استفراغ و خستگی” href=”http://www.jesarat.com/problems-listlessly” target=”_blank” rel=”noopener”>خستگی از نشانه‌های این بیماری حرکتی محسوب می‌شود. داروهایی مانند دیمن‌هیدرینات، سیناریزین و هیوسین در درمان این بیماری بکار می‌روند.

تهوع در بارداری

هر بویی حال‌تان را به هم می‌زند و توان خوردن خوشمزه‌ترین غذاهایی که قبلا با ولع سراغ‌شان می‌رفتید را ندارید؛ برای خانم‌های باردار، چنین وضعیت آزاردهنده‌ای ویار نامیده می‌شود و تهوع صبحگاهی دوران بارداری، معمولا 3 تا4 ماه با آنها می‌ماند. همه خانم‌ها این روزهای سخت را سپری نمی‌کنند اما در بعضی موارد این شرایط در کل 9ماه بارداری با مادر همراه است و حتی به کاهش وزن مادر در برخی ماه‌ها و اضافه نشدن میزان طبیعی وزن در ماه‌های دیگر می‌انجامد. اگر شما هم باردار هستید و ویار امان‌تان را بریده، بهتر است بدانید به‌جز قرص‌های معمولی که مصرف می‌کنید می‌توانید با داشتن یک رژیم غذایی مناسب و متعادل از روزهای بارداری‌تان لذت بیشتری ببرید. برای باخبر شدن از فوت و فن‌های طبیعی مهار ویار، می‌توانید از دکتر زهرا شاه‌حسینی، متخصص طب سنتی کمک بگیرید. او به شما می‌گوید چطور تهوع و حساسیت‌تان به بوها را بدون دارودرمانی کنترل کنید. پرخوری را کنار بگذارید ممکن است در این روزها حرف‌های عجیب و غریبی بشنوید که هیچ نیازی نیست به آن گوش کنید. مثلا می‌گویند«حالا که بارداری پس باید جای دو نفر غذا بخوری». این گفته کاملا اشتباه است و هیچ نیازی نیست در این روزها از دستگاه گوارش خود بیش از حد کار بکشید چون مطمئنا حالت تهوع شما شدیدتر می‌شود. درعوض باید تعداد وعده‌های غذایی را زیاد و حجم غذاها را کم کنید. اگر در هر وعده غذایی تنها دو، سه قاشق گنجایش غذا خوردن دارید، اشکالی ندارد، شما حتی می‌توانید تعداد وعده‌های غذایی را به 15 بار در روز هم برسانید. فقط یادتان باشد که هرگز گرسنه نمانید چون گرسنگی به تهوع شما دامن می‌زند. هرچه به ماه‌های آخر نزدیک‌تر می‌شوید این قاعده را بیشتر رعایت کنید تا بارداری راحت‌تری داشته باشید. همچنین باید غذا را آرام‌آرام بخورید و بعد از آن هم استراحت کنید.

پیشگیری از تهوع در بارداری

می‌توانید پزشک خودتان باشید و با کمی توجه به عادات غذایی‌تان، غذاهایی که سبب تهوع شما می‌شود را حذف کنید. بهتر است از مصرف هرگونه غذایی که باعث نفخ یا سنگینی معده، ترش کردن و مانند آنها می‌شود خودداری کنید. غذاهای آبکی و ترید هم سبب تهوع می‌شود پس آن را از وعده‌های غذایی‌تان حذف کنید. بهتر است شکلات، قهوه، چای پررنگ، نوشابه‌های گازدار و نوشیدنی‌های حاوی کافئین را زیاد مصرف نکنید چون معده را تحریک کرده و سبب تهوع، همچنین سوزش سر دل می‌شود. یکی دیگر از نبایدها هم مصرف سرکه و ترشی، همراه غذا یا سالاد است. همه این موارد را که رعایت کردید، بهتر است به موارد دیگری نیز توجه کنید یعنی از دراز کشیدن و خم شدن به جلو، بعد از غذا پرهیز کنید و در زمان استراحت هم سر را بالاتر از سطح بدن قرار دهید تا با مشکلات ناشی از ویار کمتری مواجه شوید.اگر با وجود رعایت این موارد بازهم بعد از خوردن غذا دچار حالت تهوع می‌شوید، می‌توانید اندکی عرق نعناع بعد از غذا بخورید. از دیگر موادی که می‌توانید پس از غذا مصرف کنید، مخلوط زیره، نبات و هل به نسبت مساوی است. این مواد را با یکدیگر آسیاب کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری قورت بدهید. نعناع، گیاهی خنک است پس اگر علاوه بر تهوع دائم احساس گرما می‌کنید، احساس گر گرفتگی دارید و صورت‌تان قرمز می‌شود یا دل‌تان برای نوشیدنی خنک پر می‌کشد سراغش بروید. بهترین راهکار مقابله با ویار این دوران، مصرف چای نعناع، شیرینی‌های رژیمی نعناعی یا حتی آدامس نعنای است. البته عده‌ای هم هستند که به بو خیلی حساسند و بوی قوی این آدامس‌ها ممکن است سبب دل به هم خوردن آنها شود که بهتر است از آن اجتناب کنند. یکی دیگر از موادی که می‌توانید برای مقابله با حالت تهوع پس از غذاخوردن استفاده کنید، زیره است. می‌توانید زیره را بو دهید و با مرزه مخلوط کنید و بعد از غذا به میزان خیلی کمی از آن بخورید یا اینکه دو قاشق غذاخوری زیره سبز را با سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط و آسیاب کنید تا به صورت پودر دربیاید و بعد از هر وعده غذایی، یک قاشق چای‌خوری از این مخلوط را در دهان بگذارید تا کم‌کم و آرام‌آرام حل شود و جلوی حالت تهوع شما را بگیرد. یکی از مشکلات زنان باردار حالت دل به هم خوردگی با استشمام بوهای مختلف است پس تاحد امکان در غذای خود از سیر و پیاز کمتری استفاده کنید و مصرف روغن، غذاها و مواد شور، مواد تلخ مثل زیتون تلخ، فلفل، لوبیا، کنجد، غذاهای تند، پرادویه، چرب و سرخ کردنی را هم برای خودتان خط قرمز بدانید. غذاهای سرخ کرده، چرب و سس‌دار به علت تشدید اسید معده می‌توانند باعث تشدید حالت تهوع شوند. وقتی می‌گوییم شور، حتی آجیل شور را هم دربرمی‌گیرد. شاید دل کندن از فست‌فودها و غذاهای پررنگ و بو برای‌تان سخت باشد ولی برای داشتن یک نوزاد سالم و البته حالت تهوع کمتر، بهتر است این موارد را رعایت کنید. به طور کلی غذاهایی بخورید که راحت هضم می‌شوند و دستگاه گوارش شما را اذیت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید : کپسول ژلوفن ♥ کپسول ژریویتون ♥ کپسول ژل رویال ♥ کپسول زاکسیمکپسول زینک سولفات

قرص حساسیت پوستی

قرص حساسیت پوستی

قرص حساسیت پوستی ,قرص حساسیت پوستی کهیر,قرص حساسیت پوستی چیست,قرص حساسیت پوستی,قرص حساسیت پوست,قرص ضد حساسیت پوستی,قرص های حساسیت پوستی,بهترین قرص حساسیت پوستی,قرص های ضد حساسیت پوستی,معرفی قرص برای حساسیت پوستی,قرص ضد حساسیت پوستی,قرص برای حساسیت پوستی

قرص حساسیت پوستی

توضیحاتی در مورد قرص حساسیت پوستی

داروی کلاریتین (Claritin) که با نام عمومی لوراتادین (Loratadine) نیز شناخته می‌شود، یک داروی ضد حساسیت (آنتی‌هیستامین) است که تاثیرات هیستامین‌ها در بدن را کاهش می‌دهد. وجود هیستامین می‌تواند باعث بروز علائمی مانند عطسه، خارش، آبریزش بینی و آبریزش از چشم گردد. این دارو باعث می‌شود که عطسه، خارش، آبریزش از بین و چشم، جوش‌های پوستی، کهیر و سایر علائم سرما خوردگی یا آلرژی (حساسیت) از بین برود. این دارو همچنین برای درمان کهیرهای پوستی و خارش در افرادی که دچار واکنش‌های پوستیِ مزمن هستند نیز استفاده می‌شود.درماتیت، شایع‌ترین نوع حساسیت پوستی است که اگر به علت تماس پوست با ماده‌ی محرک شیمیایی ایجاد شود به آن درماتیت تماسی تحریکی می‌گویند و اگر در اثر واکنش بدن نسبت به مواد آلرژن (حساسیت‌زا) ایجاد ‌شود به آن درماتیت تماسی آلرژن گفته می‌شود. خارش شدید که شاخصه‌ی اصلی این بیماری است، می‌تواند شما را عصبی کرده و آرامش‌تان را سلب کند. صرف‌نظر از نوع حساسیت پوستی‌ای که به آن دچار هستید، علائم، روش‌های درمان و پیشگیری آنها در بیشتر موارد مشابه است.به محض مشاهده‌ی علائم حساسیت، ناحیه‌ی درگیر را با آب سرد و صابون غیرعطری بشویید تا ماده‌ی آلرژی‌زا از بین برود. اگر ماده‌ی محرک پایه‌ی روغنی دارد، از الکل برای پاک کردن آن استفاده کنید. سپس می‌توانید از داروهایی که به نسخه‌ی پزشک نیاز ندارند، مثل لوسیون کالامین یا پماد کورتیزون، برای رفع خارش و التهاب استفاده کنید. پوست‌تان را مرطوب نگه دارید و لباس‌های نخی و گشاد بپوشید. خاراندن پوست، خارش را تشدید و آن را مستعد عفونت می‌کند. ناخن‌های خود را کوتاه کنید تا از خاراندن ناحیه‌ی درگیر جلوگیری کنید. کمپرس سرد و مرطوب، برای تسکین خارش مفید است. درمان‌های گیاهی مفید برای از بین بردن راش‌ عبارتند از: روغن درخت چای، روغن نارگیل، سرکه سیب، آلوئه‌ورا و روغن زیتون.

مصرف قرص حساسیت پوستی

اگر نسبت به لوراتادین یا کلارینکس (Clarinex) حساسیت دارید، از این دارو استفاده نکنید. از همه‌ی دستورالعمل‌هایی که بر روی این دارو و درون جعبه‌ی آن نوشته شده، پیروی کنید. پزشک خود در مورد هر دارویی که مصرف می‌کنید و همچنین حساسیت های دارویی خود و وضعیت حال حاضرتان توضیح دهید. اگر به بیماری کبدی یا کلیوی دچار هستید، قبل از مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کنید.باز هم یادآوری می‌شود که چنانچه نسبت به داروی لوراتادین یا کلارینکس (Clarinex) حساسیت دارید، از این دارو استفاده نکنید. در صورتی که مشمول شرایط ویژه‌ای می‌شوید، خصوصاً اگر موارد زیر را دارید، از دکتر یا مسئول داروخانه بپرسید که آیا این دارو برای شما خطری در پی دارد یا خیر: آسم؛ بیماری کلیوی؛ بیماری کبدی؛

مصرف قرص حساسیت پوستی در بارداری

احتمال اینکه داروی کلاریتین به جنین آسیب برساند، بسیار کم است و انتظار چنین چیزی نمی‌رود. در هر صورت، اگر باردار هستید و یا قصد باردار شدن را دارید، به دکتر خود اطلاع دهید. این دارو می‌تواند در شیر مادر نفوذ پیدا کرده و باعث ایجاد آسیب در نوزاد گردد. اگر در دوران شیردهی هستید، به دکتر خود اطلاع دهید. بدون تجویز پزشک، داروی لوراتادین را به کودکان زیر ۶ سال ندهید.

نحوه مصرف قرص حساسیت پوستی

لوراتادین را حتماً با تجویز پزشک مصرف کنید و قبل از مصرف، تمامی مواردی که روی جلد این دارو نوشته شده یا دکتر به شما توصیه کرده است را به دقت رعایت نمایید. همچنین از مصرف دوز بیشتر یا کمتر از مقداری که برای شما تجویز شده است، خودداری کنید و فقط در همان دوره ی زمانی که برای شما تجویز شده، آن را مصرف کنید. معمولاً داروهای سرماخوردگی و آلرژی، برای مدت زمانی کوتاه، تا وقتی که علائم شما بهبود پیدا کنند، مصرف می‌شوند. داروی لوراتادین را به کودکان زیر ۲ سال ندهید. همواره قبل از دادن داروهای سرفه یا سرماخوردگی به کودکان، از دکتر اجازه بگیرید. استفاده‌ی نادرست از داروهای سرفه و سرماخوردگی در خردسالان، حتی ممکن است منجر به مرگ آن‌ها شود.

انواع قرص حساسیت پوستی

برای رفع حساسیت‌های فصلی و خارش می‌توان از انواع قرص ضد حساسیت استفاده کرد. لوراتادین، زادیتن، ایروکاست و آستمیزول برخی از داروهای ضد حساست می‌باشند که به رفع علایم حساسیت مثل آبریزش بینی و عطسه کمک می‌کنند . برای مقابله و درمان آبریزش بینی، عطسه و خارش و آب ریزی چشم به آنتی‌هیستامین احتیاج خواهید داشت. این دارو ماده‌ای به نام هیستامین را در بدن شما خنثی می‌کند و راهی برای درمان حساسیت فصلی است. هیستامین زمانی که تحت تأثیر آلرژن ها قرار بگیرید، توسط سیستم ایمنی بدن شما ترشح می‌شود. این داروها به‌شدت خواب‌آور هستند اما انواع جدید آن‌ها کم‌تر خواب را به چشمان شما می‌آورند. حتماً با پزشک داروخانه در مورد آنتی‌هیستامین‌ها صحبت کنید. به‌خصوص اگر قرار است که پس از استفاده از آن‌ها رانندگی کنید.

قرص حساسیت پوستی ایروکاست

قرص ایروکاست (Airokast) برای درمان آسم و حساسیت‌های فصلی تجویز می‌شود. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی، تنفس را آسان‌تر می‌سازد. سردرد، سرگیجه و تهوع از عوارض قرص ایروکاست می‌باشد. ایروکاست از تنگی قفسه سینه، خس خس سینه و تنگی نفس پیشگیری می‌کند. این دارو با کاهش تورم در دستگاه تنفسی تنفس را آسان‌تر می‌سازد. ایروکاست به صورت قرص‌های جویدنی ۵ میلی‌گرم و ۱۰ میلی‌گرم در دسترس می‌باشد. به طور معمول به منظور درمان آسم و حساسیت فصلی در بزرگسالان مقدار 10 میلی‌گرم از دارو به صورت خوراکی یک بار در روز و در هنگام غروب مصرف می‌شود. عوارض: عوارض قرص ایروکاست شامل سردرد، سرگیجه، خستگی، ضعف، درد دندان، سوءهاضمه، علائم آنفلوآنزا، اسهال، تهوع، گوش درد، برونشیت، تشنگی، عطسه، کهیر، گرفتگی عضلانی، سرفه و راش جلدی، عفونت دستگاه تنفسی و یا عفونت گوش، تغییرات رفتاری و ذهنی (استرس، پرخاشگری، مشکل در خواب، راه رفتن در خواب، مشکلات حافظه، افسردگی، توهم، افکار خودکشی)، بی‌حسی و سوزن سوزن شدن پاها یا دست‌ها، درد یا ورم سینوس و ضعف ماهیچه می‌باشد.

قرص حساسیت پوستی لوراتادین

قرص لوراتادین (Loratadin) یک قرص ضد حساسیت و ضد آلرژی است که به راحتى از طریق لوله‌هاى گوارش جذب خون مى‌شود. سردرد و سرگیجه از عوارض لوراتادین است. لوراتادین در درمان بیماران دچار کهیر مزمن ناشناخته نیز استفاده می‌شود. به طور معمول مقدار مصرف قرص لوراتادین در بزرگسالان و کودکان بزرگتر از 6 سال 10 میلی‌گرم به صورت روزانه می‌باشد. نکته: کسانى که از بیمارى کبدى رنج مى‌برند احتمال دارد در مصرف این دارو دچار مشکل شوند چرا که متابولیسم این دارو کبدى است و بیماران کبدى دچار عوارض نامطلوب از جمله خواب‌ آلودگى‌هاى شدیدى مى‌شوند که در این خصوص باید با پزشک‌شان مشورت کنند.عوارض: عوارض قرص لوراتادین شامل سردرد، سرگیجه، اختلال بینایی، ضعف عضلانی یا خستگی غیرمعمول، طپش یا تندی ضربان قلب، احساس گرفتگی در سینه و اشکال در دفع ادرار، کهیر، عصبانیت و افزایش حساسیت به نور آفتاب می‌باشد.

قرص حساسیت پوستی زادیتن

قرص زادیتن (zaditen) نوعی قرص ضد حساسیت و از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای پیشگیری از آسم، خارش، آلرژی، کهیر و… تجویز می‌شود. سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی و خشکی دهان برخی از عوارض مصرف قرص زادیتن می‌باشد. به طور معمول این دارو دو بار در روز (یک یا دو عدد قرص) و برای چند هفته تجویز می‌شود. عوارض: عوارض قرص زادیتن شامل سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، تحریک عصبی، افزایش وزن و ناراحتی معده می‌باشد.

قرص حساسیت پوستی کتوتیفن

قرص کتوتیفن (Ketotifen) از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای درمان حساسیت، سرماخوردگی، رینیت، آلرژی، کهیر و همچنین پیشگیری از آسم تجویز می‌شود. سرگیجه و ضعف برخی از عوارض مصرف این دارو است. مصرف این دارو در کودکان باعث بهبود خواب می‌شود. عوارض: عوارض قرص کتوتیفن شامل ضعف، خستگی، خواب‌آلودگی، سرگیجه، ضایعات پوستی، خشکی دهان، عفونت تنفسی، تب و لرز، سردرد، اسهال و سرفه می‌باشد.

قرص حساسیت پوستی آستمیزول

قرص آستمیزول (Astemizole) از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که به منظور درمان حساسیت‌ها، کهیر و آلرژی استفاده می‌شود. سرگیجه، سردرد و یرقان برخی از عوارض مصرف این دارو هستند. این دارو به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب می‌شود. آستمیزول در بسیاری از کشورها به دلیل عوارض جانبی نسبتا خطرناکی که دارد حذف شده است. عوارض: عوارض قرص آستمیزول شامل سرگیجه، سردرد، یرقان، بی‌قراری، افزایش اشتها، درد مفاصل و خشکی دهان می‌باشد.

قرص حساسیت پوستی ترفنادین

قرص ترفنادین (Terfenadine) نوعی دیگر از قرص ضد حساسیت و از خانواده آنتی‌هیستامین‌هاست که برای درمان و پیشگیری از آلرژی‌ها که علائم آن شامل آبریزش بینی، عطسه، کهیر و خارش، قرمزی و آبریزش از چشم‌هاست به کار می‌رود. آریتمی قلبی از عوارض این دارو است. از آنجاییکه اثرات تسکینی و ضدموسکارینی این دارو بسیار کم‌ است امروزه از این دارو کمتر استفاده می‌شود. به طور معمول به منظور درمان تب یونجه، رینیت آلرژیک و حساسیت‌های پوستی در بزرگسالان روزی 60 میلی‌گرم از دارو (یک عدد قرص) مصرف می‌گردد. عوارض: عوارض قرص ترفنادین شامل آریتمی قلبی، خستگی، سرگیجه، سردرد، تهوع، خشکی دهان، بی‌قراری، بی‌خوابی و فشار خون بالا می‌باشد.

عوارض قرص حساسیت پوستی

اگر هر گونه علائم آلرژیکی نسبت به این دارو – شامل کهیر، به دشواری نفس کشیدن، التهاب صورت، لب ها، زبان یا گلو – در خود مشاهده کردید، حتماً به دکتر اطلاع دهید. در دوره مصرف این دارو، تمامی نکاتی که دکتر به شما توصیه می‌کند یا مواردی که دکتر در دوره مصرف دارو، شما را از آن‌ها منع می‌کند، را مد نظر قرار دهید تا دچار آسیب نشوید. در صورتی که موارد زیر را دارید، مصرف لوراتادین را بلافاصله قطع کرده و به دکتر مراجعه کنید: ضربان قلب تند یا بدون نظم؛ سردرد شدید؛ احساس سبکی در سر؛ احساس این که هر لحظه ممکن است بیفتید؛ عوارض جانبی متداول در اثر مصرف داروی لوراتادین یا کلاریتین ممکن است شامل موارد زیر باشند: سردرد؛ احساس خستگی یا خواب‌آلودگی؛ دل‌درد، استفراغ؛ خشک شدن دهان؛ احساس اضطراب یا بیش‌فعالی؛ البته لازم است ذکر شود که ممکن است عوارض جانبی دیگری نیز در صورت استفاده از این دارو رخ دهد. چنانچه موارد دیگری را مشاهده نمودید، به دکتر مراجعه کنید.بسیاری از دارو ها ممکن است با لوراتادین تداخل داشته باشند. مثلاً بسیاری از داروهای با نسخه یا بدون نسخه، ویتامین ها و داروهای گیاهی. هر دارویی که مصرف می‌کنید یا قصد شروع یا قطع مصرف آن را دارید، با دکتر در میان گذارید؛

آشنایی با دارو و قرص حساسیت پوستی

قرص هیدروکسی زین (Hydroxyzine) برای درمان خارش و آلرژی مصرف می‌شود. خشکی دهان، گیجی و خواب آلودگی از عوارض قرص هیدروکسی زین می‌باشد. این دارو به دلیل داشتن خاصیت ضد حساسیت اثر آرام‌بخش و خواب‌آور دارد. توجه داشته باشید که کودکان نسبت به عوارض دارو حساس‌تر از بالغین هستند و عوارض جانبی بیشتری را در این رده سنی می‌توان مشاهده کرد. عوارض: عوارض قرص هیدروکسی زین شامل انرژی زیاد، خشکی دهان، گیجی، فعالیت غیرارادی حرکتی، گیجی، خواب آلودگی شدید، کاهش فشار خون، حملات تشنج و لرزش می‌باشد.اگر در معرض حملات خطرناک آلرژی که می‌تواند جان شما را به خطر بی اندازد قرار دارید (پزشکان به این نوع حملات آنافیلاکسی می‌گویند)، به این داروی ضد حساسیت نیاز دارید. این تزریق کننده‌ی خودکار می‌تواند عکس‌العمل‌های مرگ‌آسا به غذا که در اثر حساسیت غذایی به وجود می آیند، داروها یا نیش حشرات را که می‌توانند باعث بسته شدن راه تنفسی شما شوند، خنثی کند و به درمان آلرژی تنفسی منجر شود. این عکس‌العمل‌ها اگر به‌سرعت جلوگیری نشوند می‌توانند باعث مرگ بیمار شوند.از دیگر انواع داروهای ضد حساسیت برای درمان آلرژی پوستی می‌توان به کرم‌ها و نرم‌کننده‌های پوست اشاره کرد که برای درمان حساسیت پوستی استفاده می شوند. کرم‌های نرم‌کننده و هیدروکورتیزون را حتماً به همراه داشته باشید. نرم‌کننده‌ها می‌توانند پوست خشک و احساس خارش را از بین ببرند و آلرژی پوستی را کنترل کنند. همچنین کرم‌های هیدروکورتیزون التهاب پوست را کاهش می‌دهد و با این کار حساسیت های پوستی را التیام می بخشد. اگر به اگزما دچار هستید، پزشک شما داروهای قوی‌تری نیز برایتان تجویز خواهد کرد.زمانی که آلرژی شمارا با چشمانی سرخ که خارش دارند روبه‌رو می‌کنند، قطره‌های چشم می‌توانند به کمک شما بیایند. این قطره‌ها التهاب را کم می‌کنند و با این کار چشمان شمارا از خارش، اشک و یا تورم نجات می‌دهند. برای درمان حساسیت چشم از قطره‌های آنتی‌هیستامین که دارای کتوتیفن هستند به هنگام خارج شدن از خانه استفاده کنید تا از عوارض آلرژی در امان بمانید. همچنین اشک مصنوعی نیز در جعبه امداد آلرژی خود داشته باشید تا بتوانید با کمک آن آلرژن های درون چشمان خود را بشویید.اگر به هنگام آلرژی و حساسیت گلو احساس خفگی و گرفتگی به سراغ شما می‌آید، به قرص‌های ضد احتقان در جعبه امداد آلرژی خود نیاز خواهید داشت. این داروها بافت‌های راه تنفسی شمارا که به دلیل آلرژی ورم‌کرده و راه تنفس را تنگ کرده‌اند را باز می‌کنند. این داروها به‌عنوان قرص و بدون نسخه به فروش می‌رسند و برخی از آن‌ها حاوی آنتی‌هیستامین هستند. نکته: اگر به مشکلاتی نظیر فشارخون، گلوکوم یا مشکلات تیروئید دچار هستید، قبل از مصرف این داروها با یک پزشک مشورت کنید.

بیشتر بخوانید : قرص خواب ♥ قرص زولپیدم ♥ قرص روغن ماهی ♥ قرص ریتالین قرص خون