سوزش سر معده ,سوزش سر معده درمان,سوزش سر معده در بارداری,سوزش سر معده نشانه چیست,سوزش سر معده در دوران بارداری,سوزش سر معده تا گلو,سوزش سر معده و حالت تهوع
سوزش معده شما می تواند از علائم یکی از این بیماری های خطرناک باشد، به همین دلیل شناخت دلایل اولیه و موارد خطرناک آن برای هر انسانی ضروری است. هر یک از ما طی زندگی خود ممکن است بارها با حالتی تحت عنوان سوزش معده مواجه شده باشیم. هر خانم بارداری، هر فردی که به تازگی غذای تند میل کرده، بزرگسالان، کودکان و …، به نوعی حالت سوزش معده را تجربه کرده است. اگرچه معمولا این حالت چندان مورد توجه قرار نمی گیرد و خود به خود بهبود می یابد، با این حال مواردی وجود دارند که باید به آن ها اهمیت کافی دهید. علائم سوزش معده می تواند مشابه نشانه هایی که در حمله قلبی و یا آنژین (حالتی از درد و فشار در ناحیه قفسه سینه که به دلیل کاهش خون رسانی به قلب رخ می دهد) دیده می شود، باشد. اما قواعدی وجود دارند که به افتراق یک سوزش معده ساده از حمله قلبی کمک می کنند. برای مثال اگر دچار سوزش معده شده باشید و دراز بکشید، این حالت تشدید می شود، عموما نیز طعم ترشی در دهان احساس می شود. با این حال همیشه استثنا نیز وجود دارد و اگر شک دارید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. بروز علائمی همچون احساس تنگی قفسه سینه، تعریق، رنگ پریدگی، ضعف شدید و حتی اغما، حالات اورژانسی محسوب می شوند و فرد باید سریعا به مراکز درمانی منتقل شود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد سوزش سر معده صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
سنگ کیسه صفرا قطعاتی از مایعات هضم شده سخت است که در کیسه صفرا شکل می گیرد. این کیسه نیز عضوی کوچک واقع در سمت راست شکم است. سنگی که در این ارگان تشکیل می شود می تواند منجر به مسدود شدن مجرای صفراوی و ایجاد کرامپ و اسپاسم در قسمت میانی و یا بالای سمت راست شکم شما شود. معمولا درد و گرفتگی پس از مصرف وعده غذایی، درست مانند حالتی که در سوزش معده تجربه می شود، رخ می دهد. اما چنانچه پس از میل هر وعده غذایی، دچار درد و اسپاسم دائمی در نواحی ذکر شده می شوید و این حالت نیز با مصرف آنتی اسید ها بهبود نمی یابد، باید حتما به پزشک مراجعه کنید.
بیماران مبتلا به بیماری گرد اغلب دچار حالت سوزش معده هستند، اما این وضعیت علامتی از شرایطی وخیم تر خواهد بود. گرد یک بیماری مزمن دستگاه گوارش است که در اثر بازگشت اسید معده و یا محتویات آن به مری رخ می دهد، این رفلاکس، سبب تحریک دیواره مری شده و در نهایت منجر به گرد می شود. اگر حالت سوزش معده و یا رفلاکس اسید را حداقل دوبار در هفته تجربه می کنید، زمان آن رسیده که به پزشک متخصص گوارش مراجعه کرده و علائم را جدی بگیرید. چنانچه مبتلا به گرد شده باشید و نسبت به درمان آن اقدام نکنید، به تدریج به پیشرفت بیماری دیگری تحت عنوان مری بارت کمک خواهید کرد. در مری بارت، بافت قسمت انتهایی مری از اپیتلیوم سنگفرشی به سلول های پوششی روده تغییر وضعیت می دهد، این حالت سبب افزایش ریسک ابتلا به سرطان مری می شود.
دیافراگم به طور طبیعی فضایی کوچک برای عبور مری به سوی معده دارد. در حالت فتق هیاتال، قسمتی از معده به قفسه سینه وارد می شود و با بازگشت اسید و غذا به داخل مری، می تواند سبب ایجاد حالت سوزش معده شود. اگر دچار علائم حاد و یا مقاوم سوزش معده هستید، غالبا درمان دارویی کافی نخواهد بود و جراحی برای اصلاح وضعیت معده ضرورت می یابد.
به ندرت احساس سوزش سردل می تواند علامتی از سرطان معده و یا مری باشد. چنانچه بیش از سه هفته است که این حالت را همراه با دشواری در بلع تجربه می کنید، باید به فکر پزشک باشید! از دیگر نشانه های سوزش معده مرتبط با سرطان های اشاره شده، احساس چسبندگی غذا داخل گلو حین بلع، کاهش وزن نامعمول، احساس پری بی دلیل، تهوع و استفراغ و درد در قسمت فوقانی معده است.
بیشتر بخوایند :
سرطان هوچکین درمان می شود؟
بیماری هوچکین به درمان خوب پاسخ می دهد. در بیشتر موارد بیماران به صورت سرپایی درمان می شوند. درمان با بیمار میتواند با پرتودرمانی یا شیمی درمانی یا ترکیبی از هر دو انجام شود. در پرتودرمانی، با استفاده از اشعه های سرطانی X یا پرتوهای ناشی از کبالت در منطقه آسیب دیده، سلول های سرطانی با حفظ بافت های سالم تخریب می شوند. خوشبختانه، در مراحل اولیه آسیب به سیستم لنفاوی محدود است و بنابراین درمان مناسب با تابش جزئی یا کل سیستم لنفاوی بیماران را بهبود می بخشد. شیمی درمانی برای کشتن سلول های سرطانی در سراسر بدن استفاده می شود. پزشکان از داروهای شیمی درمانی برای از بین بردن سلول های سرطانی با حداقل آسیب به بافت های سالم بدن استفاده می کنند. داروهای شیمی درمانی بر رشد و رشد سلول های سرطانی تاثیر می گذارند، باعث کاهش رشد سلول می شود و بیماران تحت شیمی درمانی و پرتودرمانی قرار می گیرند. البته شیمی درمانی ممکن است موجب تهوع، استفراغ، اسهال، ریزش مو، کم خونی، خونریزی خود به خود، افزایش شیوع عفونت و همچنین زخم دهانی شود. این عوارض در همه بیماران دیده نمی شود و به نظر می رسد که شدید است و پس از درمان از دست خواهد رفت.
علائم لنفوم چیست؟
نشانه های سرطان لنفاوی معمولا علائم خاصی نیستند و دارای علائم مشترک با بیماری های دیگر مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سایر انواع عفونت های تنفسی هستند. این علائم رایج شامل خستگی، عرق شبانه، کاهش وزن ناخودآگاه، تب و لرز، خارش شدید پوست و لکه های قرمز روی پوست است. سایر علائم لنفوم عبارتند از گره های لنفی متورم در گردن، زیر بغل و یا کشاله ران. معمولا آگاهی اولیه از این بیماری در شناخت علایم و جرم در گره های لنفاوی دخیل است. این ضربه ها معمولا با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. البته، در برخی موارد، ضربه های درد ناگهانی وجود دارد، به عنوان مثال، لنفوم غیر هودکین معمولا بدون درد است. نزدیکی گره های لنفاوی در زیر بغل و شکم یک علامت برجسته تر لنفوم است، تشخیص لنفوم توسط آزمایش های بالینی، آزمایش خون، تصویربرداری از اشعه ایکس مناطق، CT اسکن، MRI، لنفانژیوگرام، نمونه برداری و لپاراتومی انجام می شود.
علائم لنفوم چیست؟
علائم لنفوم هوچکین و لنفوم غیر هودکین شامل غدد لنفاوی متورم، به خصوص در قسمت بدن که لنفوم شروع به رشد می کند. علائم دیگر عبارتند از تب، عرق شبانه، خستگی و کاهش وزن. این علائم همچنین می تواند به علت شرایط و بیماری های دیگر باشد. در صورت داشتن هرکدام از این موارد، با پزشک خود در مورد آنها صحبت کنید.
آمار سرطان لنفاوی
یک مطالعه در ایالات متحده در سال 2013 انجام شد. • 72،955 نفر (400،656 مرد و 32،899 زن) با لنفوم تشخیص داده شدند و 21،203 نفر (11801 مرد و 9402 زن) از این بیماری درگذشتند. • 8233 نفر (4574 مرد و 3659 زن) با لنفوم هوچکین تشخیص داده شده و 1090 نفر (633 مرد و 457 زن) از این بیماری جان خود را از دست دادند. • 64،722 نفر (35،482 مرد و 29،240 زن) با لنفوم غیر هودکین تشخیص داده شده و در سال 20113 (11،168 مرد و 8945 زن) از این بیماری درگذشت.